Doe de opleiding tot doktersassistente of medisch secretaresse bij Instituut Memo!

Zaterdag 26 augustus 2017 is er voor de medisch secretaresse opleiding een open dag in het Corderius College in Amerfoort (ingang Ganskuijl).
Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom.

Opleiding Medisch secretaresse

Een medisch secretaresse coördineert en verricht organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden voor medisch specialisten. Medisch secretaresses kunnen ook werkzaam zijn als poli-assistente, afdelingssecretaresse of assistente van een ARBO- of GGD-arts.

Woensdag 20 september 2017 begint de avondopleiding.

Opleiding Doktersassistente

Een doktersassistente coördineert en verricht organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden voor huisartsen en medisch specialisten. Daarnaast bepaalt een doktersassistente het spoedeisende karakter van een zorgvraag, handelt een doktersassistente zelfstandig bepaalde vragen van patiënten af en houdt een doktersassistente een eigen spreekuur.

Maandag 8 januari 2018 gaat de nieuwe
doktersassistente opleiding weer van start.

Erkende kwaliteit

Bij Instituut Memo volg je altijd een erkende opleiding. Zo heeft onze doktersassistente opleiding een erkenning van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en is onze opleiding tot medisch secretaresse geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) als erkende opleiding.

Bovendien is Instituut Memo in het bezit van het NRTO-keurmerk, wat betekent dat we voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.