Doe de opleiding tot doktersassistente of medisch secretaresse bij Instituut Memo!

Opleiding Doktersassistente

Een doktersassistente coördineert en verricht organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden voor huisartsen en medisch specialisten. Daarnaast bepaalt een doktersassistente het spoedeisende karakter van een zorgvraag, handelt een doktersassistente zelfstandig bepaalde vragen van patiënten af en houdt een doktersassistente een eigen spreekuur.

Er start weer een nieuwe doktersassistente opleiding op:
Dinsdag 1 September 2020 in Haarlem
Maandag 7 september 2020 in Amersfoort

Opleiding Medisch secretaresse

Een medisch secretaresse coördineert en verricht organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden voor medisch specialisten.
Medisch secretaresses kunnen ook werkzaam zijn als poli-assistente, afdelingssecretaresse of assistente van een ARBO- of GGD-arts.

Kom naar de open dag op zaterdag 29 augustus, tussen 11.00-15.00 uur op het Corderius College in Amersfoort!

Erkende kwaliteit

              

Bij Instituut Memo volg je altijd een erkende opleiding. Zo heeft onze doktersassistente opleiding een erkenning van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en is onze opleiding tot medisch secretaresse geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) als erkende opleiding.

Bovendien is Instituut Memo in het bezit van het NRTO-keurmerk, wat betekent dat we voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

Ons slagingspercentage was in 2017 voor de doktersassistentes 89% en voor de medisch secretaresses 92%.

Verder blijkt in de praktijk dat de kwaliteit van onze studenten erg gewaardeerd wordt: in 2017 had 100% van de studenten van de doktersassistente-opleiding op het moment van de diploma-uitreiking een baan.