Doe de opleiding tot doktersassistente of medisch secretaresse bij Instituut Memo!

Opleiding Doktersassistente

Een doktersassistente coördineert en verricht organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden voor huisartsen en medisch specialisten. Daarnaast bepaalt een doktersassistente het spoedeisende karakter van een zorgvraag, handelt een doktersassistente zelfstandig bepaalde vragen van patiënten af en houdt een doktersassistente een eigen spreekuur.

Er start weer een nieuwe doktersassistente opleiding op:
Maandag 14 juni in Haarlem
Dinsdag 15 juni in Amersfoort
Maandag 21 juni in Tilburg

Opleiding Medisch secretaresse

Een medisch secretaresse coördineert en verricht organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden voor medisch specialisten.
Medisch secretaresses kunnen ook werkzaam zijn als poli-assistente, afdelingssecretaresse of assistente van een ARBO- of GGD-arts.

Er start weer een nieuwe Medisch Secretaresse opleiding op:
Woensdag 12 mei 2021

Erkende kwaliteit

              

Bij Instituut Memo volg je altijd een erkende opleiding. Zo heeft onze doktersassistente opleiding een erkenning van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en krijg je een officieel MBO4 diploma. Onze opleiding tot medisch secretaresse is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) als erkende opleiding.

Bovendien is Instituut Memo in het bezit van het NRTO-keurmerk, wat betekent dat we voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Ons slagingspercentage was in het examenjaar 2018-2019 voor de doktersassistentes 94% en voor de medisch secretaresses 93%.

Verder blijkt in de praktijk dat de kwaliteit van onze studenten erg gewaardeerd wordt: in 2018 had 100% van de studenten van de doktersassistente-opleiding op het moment van de diploma-uitreiking een baan.