Anoniem

Ik heb toen zo genoten van de opleiding tot medisch secretaresse bij Memo en die betrokkenheid van mij bij Memo en mijn interesse voor het medische blijft.

Ik gun ook echt een ieder die medisch secretaresse of doktersassistente wil worden dat zij de best mogelijke opleiding krijgen van docenten met hart voor hun vak, en gevoel voor humor, die heel goed merkbaar met veel plezier doceren.

Dat ze o.a. les krijgen van een echte huisarts met veel ervaring als Geert-Jan met zijn verhelderende Powerpointpresentaties, die bovendien ook zo zo boeiend kan vertellen over zijn vak. Meteen die eerste keer op de Open Dag merkte ik al dat dat ik goed zat.

Wij hebben niet alleen veel geleerd maar ook veel gelachen. Geert-Jan die zo goed lesgeeft met zijn interessante Powerpointpresentaties waardoor nog steeds regelmatig   een foto naar boven schiet bij een bepaald ziektebeeld. Ook kan Geert-Jan boeiend vertellen over wat hij had meegenaakt in zijn huisartsentijd of deed hij voor hoe iemand met een bepaalde aandoening loopt.Zo iets blijft je bij . Daar kunnen geen woorden tegenop.!