Hanni

In april  ben ik begonnen met de opleiding Medisch Secretaresse en in maart van het volgende jaar heb ik mijn diploma gehaald. Voordat ik met zoeken ben begonnen stond het voor mij vast dat het een klassikale opleiding moest worden. Gezien mijn leeftijd van 48 jaar vond ik zelfstudie geen optie. Op internet kwam ik de website van Instituut Memo tegen en na deze gelezen te hebben wist ik dat dit de opleiding was die ik zocht.

Het klassikale lesgeven door docenten met ervaring, een kleine groep cursisten, de lesstof die in drie blokken verdeeld was en de lunchvariant (in plaats van de avondopleiding) was voor mij de perfecte keus. Dit alles heeft mij helemaal over de streep getrokken, ondanks het feit dat de reistijd van twee uur wel veel tijd vergde. Mijn groep bestond uit leuke, gezellige en gemotiveerde cursisten. We zijn dan ook allemaal geslaagd.

Dit geeft tevens aan dat de docenten van het Instituut Memo op een vakkundige manier hun kennis weten over te dragen. Dit alles neemt natuurlijk niet weg, dat je er zelf ook de nodige tijd in moet steken.

Ik heb deze opleiding met heel veel plezier gevolgd!