Rianne

Graag wil ik mijn ervaring delen met jullie over de opleiding die ik afgelopen jaar bij Instituut Memo gevolgd heb. Het betekende voor mij een bijscholing op medisch gebied. Ik had al een secretariële achtergrond maar toch wilde ik mij graag verbreden.

Zo’n idee speelt dan al een tijdje door je hoofd en dan komt het moment: “ga ik het nu doen of nooit meer”? Na rond gekeken te hebben op internet kwam ik al gauw uit bij Instituut Memo. Het sprak mij direct aan. Mijn voorkeur ging uit naar de dagopleiding tijdens de schooluren van mijn drie kinderen.

Dit bleek een goede keuze te zijn. Je bent fit, als de afstand wat verder is dan reis je overdag en het was vaak erg gezellig in onze klas. Een beetje bij kletsen met allerlei gelijkgestemden is behalve gezellig ook heel prettig. Iedereen volgt de opleiding met zijn eigen visie maar bovenal is iedereen erg gemotiveerd om dit jaar succesvol af te ronden.

Af en toe, met name voor de examens, was het best pittig. Maar met een goede planning en wekelijks je huiswerk maken is het prima te doen. De lessen werden door verschillende docenten gegeven en dat maakt het afwisselend. Ik ben blij dat ik de opleiding gevolgd heb en zou het iedereen die interesse heeft in een baan als medisch secretaresse aanraden.