Liesbeth

Ik heb de cursus medisch secretaresse gedaan via Instituut Memo. Na 6 jaar gewerkt te hebben wilde ik erg graag weer een studie oppakken en via internet kwam ik op de site van Instituut Memo. De cursus leek me erg leuk. Omdat we elke week les zouden krijgen, vond ik dit voor mij erg geschikt (een schriftelijke cursus had ik in het verleden al eens geprobeerd, maar dat werkte niet voor mij).

De medische terminologie lessen kregen van we van een arts. Hij vertelde vaak ook wat achtergrond van de leerstof, waardoor het goed bleef hangen, en we hadden erg veel gelegenheid om vragen te stellen. En hierdoor ging het leren thuis ook een stuk sneller. Gemiddeld was ik thuis nog zo’n 6-7 uur bezig met leren…

De groep was niet te groot en erg gezellig. Allemaal verschillende leeftijden en overal vandaan. De meeste van ons hebben tijdens de cursus al een baan als medisch secretaresse gevonden. Ik zelf heb inmiddels ook een hele leuke afwisselende baan gevonden op de poli sportgeneeskunde als medisch secretaresse, en heb het erg naar mijn zin daar.

Ik heb veel aan de kennis die ik met de cursus heb opgedaan, dus ik kan de opzet van de cursus, zoals instituut Memo die geeft, sterk aanraden.