Marloes

Ik ben werkzaam bij een assurantiekantoor en heb geen ervaring in de zorg.
Ik ben ontzettend blij dat ik de opleiding bij instituut Memo heb kunnen volgen. Zij zijn één van de weinige opleiders, waar je de opleiding tot doktersassistent in de avonduren kan volgen. Daarnaast is het aantal verplichte stage-uren heel schappelijk: ik heb aan het eind van mijn stage een week zelfstandig mogen draaien. De opleiding is daardoor goed te combineren met een baan. Dit is dan ook één van de redenen dat ik voor deze opleiding gekozen heb.
Ik vind de kwaliteit van de opleiding goed. Ook de leraren/leraressen weten waarover ze praten en brengen hun informatie met passie over. Dit maakt het erg leuk en interessant om de lessen te volgen. Ook ben ik erg te spreken over hoe Instituut Memo, ondanks de maatregelen van het RIVM, ervoor zorg heeft gedragen dat de opleiding geen vertraging heeft opgelopen. Wij hebben alle benodigde lessen online kunnen volgen. Ik vond het persoonlijk erg fijn om online les te krijgen. De lessen staken goed in elkaar en waren ook interactief. In het begin was het voor iedereen wennen, maar de leraren/leraressen hebben het mede mogelijke gemaakt dat zit zeer geslaagde lessen waren.
Tot slot vond ik ook dat de examens goed geregeld waren. Je krijgt hiervoor voldoende tijd en er wordt van te voren duidelijk uitgelegd wat er van je wordt verwacht.